Шоуто „Господари на ефира“ се завръща след лятната почивка, но освен с чисто нови декори и с реална публика, пише сайта slusham.com.

Стартът ще е на 20 септември. Макар че ще имат истинска публика, „Господарите“ ще продължат да се излъчват на запис в същия час, както досега. Повторения ще има всеки ден от 18 часа, казва продуцентът Джуди Халваджиян.

Водещи на едно от любимите на зрителите предавания по bTV шоу ще са Димитър Рачков и Мария Игнатова. Освен отпочинали, двамата ще се захванат за работа и с тотално променено отношение към нелепиците, които се изписаха за тях в различни издания. Въпреки че са всеобщи любимци, Мария и Митко вече съвсем сериозно ще си търсят праватавсеки пък, щом за тях се появи поредното съчинителско упражнение, наречено журналистическа новина.

Идеята на продуцентите за живата публика идва освен от това, че трябва да се търси рейниг, но и продукцията да се доближи максимално да оригиналния си италиански варианат /Striscia la Notizia/. По същия начин - с живата публика господарското предаване се излъчва и в Румъния.

Кокерчето Рапончо, което бе третият член на нашенските "Господари на ефира", е в пенсия. Екипът на предаването в момента му търси заместник за новия сезон на шоуто, споделя продуцентът Джуди Халваджиян. "Колебаем се в момента между кученца от 3-4 породи, но след като се събере целият екип и обсъдим нещата, ще знаем кое животинче да изберем ", заяви още Халваджиян.

Освен при „Господарите“ промяна ще има и при Гала. Със старта на есенния сезон тя се пренася на “площада във Верона” – студио “ала Италия”. Край русата дама ще има шадраванче, цветя, та дори и цял фризьорски салон.
.
.