Може би защото твърде дълго се задържа на екран и започна да додява, благообразната Галя Будева, с творчески псевдоним Гала, вече е включена в списъка на старите муцуни от тв ефира, които е дошло време да бъдат свалени и запокитени далеч от най-търсената медия.

Но кое ни кара да се занимаем като на изпроводяк с дълговечната тв водеща. Избилите напоследък нелицеприятни тайни от личния живот на водещата, което позамазва вида й на естествена, мила и благородна жена, на която всички се доверяват и й вярват, пише razkritia.com. Помнят я, а и ние я опознахме по пътя на кариерата й. Първо е била Момичето на Къци от супершоу „Невада”, което получавало оттам за месец едногодишната заплата на майка си, която била учителка.

После се мяркаше в няколко неуспешни опита за летене във фамилни ток шоута, в измъченото „Имаш поща” и накрая в изкопираното от гръцката телевизия тричасово сутрешно шоу „На кафе”. Такава е кариерата й, която се разви пред очите на всички. Досега запази имиджа си на порядъчна и благородна дама, която имаше повече фенове и доброжелатели, отколкото врагове. Но, както казахме, напоследък се заговори за недотам похвалните й стъпки в личен, а и изненадващо – в професионален план.

Как ще възприемат Гала тези, които ще разберат, че на съвсем млади години, когато около нея е имало изобилие от свободни мъже, е развела бизнесмен със стабилно финансово състояние, разбила семейство с дете и е развела Константин Будев, за да се ожени за нея. Ражда им се момиченце, което впоследствие Гала оставя без баща, като зарязва съпруга си Будев, когато бизнесът му запада. Обявява го за недостоен съпруг и къса, за да не споделя живота в беди с този, на когото се е вричала във вярност и в тежки дни. Не стига това, ами за втори път разваля семейство, за да се сдобие със сексапилен,12 години по-млад от нея партньор. Младокът Стефан обаче също е бил женен с дете, което при това е имало тежки, вродени здравословни проблеми.

Разбивачката на семейства не счела това за проблем и продължила смело напред. В пресата се появиха сведения за това, как бившата съпруга на Стефан се е мъчела да вразуми Гала и да я откаже от намерението за пореден път да остави малко дете да расте без баща. Но противно на ангелското си изражение, култовата блондинка проявила нападателна злост при размяната на есемеси.

Твърди се, че водещият мотив при обвързването на Стефан с Гала било влечението на безизвестния млад мъж към славата и популярността. На него му стигало да посвети с отразена светлина.

Известността му обаче се оказа, че не му донесе само ползи. Даже напротив. След като името му беше забъркано в крими скандал във връзка с източване на дебитни карти, може би било по-изгодно за младия мъж до Гала да не го свързват с името Стефан. Сега вече превърнало се в печално известно. Може би Гала затова винаги е отговаряла неохотно , винаги когато са я питали с какво се занимава любовника й.

Колкото и да е бил люлян в илюзорни люлки, зрителят не закъсня да реагира и в Интернет форумите се появиха откровено критични мнения, които я характеризират като неморална жена и й вещаят възмездие свише:

„Всъщност няма неплатена сметка в този живот, рано или късно нещастието, което си причинил, се връща върху теб. Така че не я мислете Гала".

Интересна подробност е, че Косьо на Гала флиртува с екссъпругата на Стефан.

Изоставените половинки също се залюбили, напук на прелюбодейците.

В професионален план Гала също се издънила здраво. „Папарак” например алармира, че при тях са постъпили сведения за нелоялност на предаването й към наградените в играта с есемесите. Много хора се доверяват именно на водещата и затова пускат есемеси и в играта от предаването „На кафе”. Колко излъгани обаче били онези зрители, на които започнали да затварят телефона, когато са си търсели парите от наградите… Вече са се събрали над 20 души от печелившите които са се организирали да съдят водещата и продуцентите, заради измамата.