Солиден хонорар ще получи Десислава за участието си в грандиозен концерт в Шумен. Сумата от 15 000 лева е предвидена за изпълнителката от организаторите на БНТ.

Нашата национална телевизия е подкрепена от колегите им от Турската национална телевизия и радио, които са решили да направят концерт за радост на всички мюсюлмани в района.

Специално за концерта от южната ни съседка пристига огромна тамошна звезда Мустафа Сандал. Певецът може да се мери по популярност в родината си само с Таркан, а последното му турне е било гледано от на 500 000 души. Събитието освен това е подкрепено от местни и турски бизнесмени като част от програмата за поддържане на турската култура в България.

Отсега се очаква събитието да бъде бойкотирано от крайно десни партии от Шуменската околия. Въпреки това Десислава твърди, че е крайно поласкана, че лично Сандал я е избрал за своя партньорка. Турският вестник "Сабах" отсега описва нашенката като много сексапилна. За да бъде в перфектна форма за концерта на 24-ти август, Деси се е подложила от месец на строга диета.