Барабанистът от "Ку-ку бенд" Венелин Венков бил страстен комарджия, разкриха негови познати. Известният с дългата си коса и специфично чувство за хумор човек на Слави прахосвал парите си в залагания и игри.

Най-много Венко обичал да играе на табла с приятели, както и с шефа си. Твърди се, че барабанистът бил един от най-добрите в тази игра. Започнал да се занимава с нея още от 30-годишен и рядко губел. "В Русе баща ми ходеше по клубовете, където мъжете се събират, за да играят табла. И ме даваше на старите табладжии да ме учат с изричната инструкция да не ми пускат гювеч. От малък ме биеха като тъпан", разказва Венко.

Той обаче се увличал и по други хазартни дейности, които го разорявали. Венков играел още билярд и покер. Щом вземел заплатата си от Дългия, дългокосия младеж се събирал с приятели, за да утоли глада си за комар.

Говори се, че напоследък Венков се е пристрастил особено много към хазарта и дори е започнал да затъва в заеми. Именно това е една от причините да се разведе с жена си преди време.