Велинградският чехльо Давид Качанов е решил, че не иска да бъде възприеман от хората като авантаджия

. Именно по тази причина той отказал да се възползва от предложението на победителите в шоуто Big Brother Family семейство Кузмови да го заведат на море. При това изцяло на техни разноски.

„Кузмови ме поканиха, но не искам да изглеждам авантаджия, както мислят хората. Затова отказах“, заяви пред bliasak.bg Давид Качанов. Може би по тази причина той ще е един от малкото съквартиранти, които няма да гостуват на поморийците Корнелия и Христо Трифонови. Досега „патриархалното семейство“ беше домакин на Иванови, Чипеви, Каменарови и дори Кузмови.

Давид беше сред брадърите, които основно се прехранваха с продуктите и от милостинята на останалите семейства в Къщата. Месечната му заплата в повечето случаи отиваше за фризьор и цигари за половинката му Елеонора.

Междувременно Веско и Ели Кузмови заздравиха приятелството си както с Трифонови, така и със Сашка и Павлин Чипеви. Двете семейства си размениха доста остри реплики на финала, но вече явно всичко е забравено. Кузмови дори публикуваха снимки в страницата си във facebook, на които се вижда как заедно с Чипеви се забавляват в Слънчев бряг.

източник:"Блясък"