Нашият светски репортер Янис Бърдарски разбра, че Мария ще записва нова песен и веднага побърза да я разпита обширно за нея. Ето какво сподели хитовата изпълнителка, специално за HotNews.bg...

- Разбрах, че ще записваш нова песен... Разкажи ни нещо повече за нея...

- Да! Казва се "Ти позна ли ме". Композиторът е Кости, а текстописката - Тина. Тя е сравнително ново име, написала е доста от текстовете на Галена, сред които и този на "Тихо ми пази". Песента ми е много лична и е различна от всичко онова, което съм правила. В текста й има нещо много емблематично свързано с мен. Тя е в умерено темпо, има уникална мелодия! Влюбена съм в нея! Слушам си я по 100 пъти на ден и колкото повече я слушам, толкова повече ми се слуша.

Вторник отивам на записи в Букурещ. Ще записваме цяла нощ, докато не я направя уникално. Искам като излезе да взриви всички. Между другото това ще е втората ми песен след "Спомен", която ще има и ремикс, който също ще е дело на Кости. Него ще пусна един, два месеца след като тръгне оригиналът. Не искам да казвам голяма дума, но според мен това ще е хита на зимата.

- Кога да очакваме видеоклипа на "Ти позна ли ме"?

- Предстои ми да реша с кой режисьор ще снимам клипа. Мисля, че човек от време на време трябва да сменя екипите, за да може да се получават различни неща. Самата песен заслужава един наистина убийствен видеклип, тъй като е много страстна и предизвиква много мръсни помисли. Надявам се до средата на месец септември видеото да е факт. Все още обмисляме кога да пуснем парчето, дали с видеоклипа или преди него.

- Похвали се с още нещо...

- С нова прическа съм. Ще се появя с нея в новото ми видео. Косата в момента ми е къса до раменете. Смятам, че е много женствено. И преди съм била така, на мен си ми отива... Махнала съм всички дълги коси и допълнителни елементи по себе си. Ще разчитам на естествения си чар.



- Турнето свърши... Мъчно ли ти е?

- Малко ми е мъчно, но пък продължаваме с участията си и се чуваме с колегите.

- Как мина именния ти ден?

- Всички колеги, с които бяхме на турнето се обадиха да ми го честитят. Беше страхотно! Явно така сме свикнали заедно, че не можем един без друг. Търсим се по морето, наляво-надясно...