Николай Жеков - героят на Юлиян Вергов от сериала „Стъклен дом“, по всяка вероятност ще прекара известно време в затвора. А Сиана – неговата дъщеря, ще е на прага на самоубийството, преди да се превърне в зряла и независима жена.

Както повечето верни фенове на сериала предполагат, Боряна Касабова (актрисата Елена Петрова) отново ще отвори сърцето си за мъжа си Димитър. А Камен Касабов (Калин Врачански) пък ще покаже тъмната си страна - ще започне все по-често да пие. А Елена Атанасова (Яна Маринова) ще направи и невъзможното, за да продължи да е женена за Христо (Георги Кадурин). Богаташката щерка Александра (Луиза Григорова) сама ще предложи на любимия си Хари (Явор Бахаров) да се ожени за нея.

Всичко това е само част от нещата, които ще се развиват през новия сезон на най-успешната българска сапунка. Грижовните пиари на филма захраниха страницата на сериала във Фейсбук с кадри от заснетите вече епизоди. И оставиха под тях доста интригуващи надписи: Под кадъра с Радина Кърджилова (Сиана) пише: Не издържам повече, а под този с Елена Атанасова: Не познавате напълно Елена Атанасова. Може би най-голяма изненада е изказването на героя на Калин Врачански - Камен (Не ме познавате още!) и на Юлиян Вергов (В затвора ли отивам?!). Под кадъра с Боряна пише: Какви хубави цветя, Димитър!.