search icon
search icon

На Бионсе не й се става майка

Бионсе опроверга слуховете, че се готви да стане майка, заявявайки, че ще създаде семейство, когато е готова.

Бионсе опроверга слуховете, че се готви да стане майка, заявявайки, че ще създаде семейство, когато е готова.

Откакто хип хоп изпълнителката се омъжи за рапъра Джей Зи през 2008 г. тя постоянно е преследвана от слухове за бременност. Бионсе, която редовно прекарва време със сина на сестра си Соландж Джулес, признава, че би искала да стане майка един ден, но биологичният й часовник все още не тиктака.

Тя иска да се увери, че има достатъчно време, за да изпълнява всичките си задължения преди да вземе едно от най-важните решения в живота си и да създаде семейство. "Харесват ми толкова различни неща и имам дисциплината да отхвърля някои от тях и да се съсредоточа върху едно нещо, за да мога да дам 100% от себе си, но наистина е трудно.

Вероятно най-голямото предизвикателство в живота ми е времето, да се уверя, че имам време да бъда съпруга, певица, композитор, актриса и същевременно да имам време за модната си линия и за парфюма ми (Heat)", споделя Бионсе пред британското сп. "You". "Амбицията ми е да продължа да уча за света и след време да създам семейство, но все още няма точна дата, ще стане, когато съм готова", допълва звездата.

Още от hotnews

Коментари