Яна Марино ва ще е централната фигура в новия сезон на сериала "Забранена любов".Там ще играе красавицата съблазнителка с библейското име Ева, която се забърква в любовна авантюра с Мартин.

Нейната героиня Ева според запознати ще бъде най-загадъчният образ в новите епизоди на сапунката. Яна Маринова по нестандартни начини ще съблазнява Ники Илиев, който играе Мартин, което вече вбесявало гаджето му в живота Саня, която в сериала е сестра му Елица. Яна е получила ролята от втори опит. Преди да замине за третия "Сървайвър", хубавицата се явила на кастинг за ролята на 20-годишно момиче, но не я огряло.

Маринова вече участва в един сериал на Нова – "Хотел България", а след това се пусна и в третия "Сървайвър" по bTV. В много западни продукции тя се изявява като каскадьорка.

Играе и една от главните роли в сериала "Стъклен дом", който започва да се излъчва отново по bTV. Личният живот на авантюристката е изпълнен с обрати. След като спечели титлата "Мисис България 2004", тя се раздели със съпруга си и заживя с любовника си Тишо, собственик на фитнес и майстор на бойните изкуства. Преди месеци се ожениха.

Миро от бившия дует "Каризма" ще е една от изненадите в "Забранена любов". Певецът ще се "намеси" с хита си "Губя контрол, когато" в една от най-силните сцени между Мартин и София – Елен Колева, която ще гледаме само още няколко месеца. Иво Гюров също ще се появи в един от най-драматичните моменти - между Димитър и Анастасия, с изпълнение на "Несум Дорма" („Никой да не спи”) - една от най-известните арии от операта "Турандот" на Пучини. На фона на неговото изпълнение Анастасия и Димитър ще изживеят за пореден път невъзможността на връзката си... Интересното е, че Иво Гюров пее на живо за Анастасия.

Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова ще играе ролята на платена компаньонка.

В новия сезон ще се разкрие мистерията около двамата лудо влюбени герои Елица и Явор. Най-накрая ще разберем дали младите наистина са брат и сестра, или може би ще се окаже точно обратното. В новите серии ще видим още как Крис най-после разкрива сексуалната си ориентация, целувайки най-добрия си приятел Мартин. Как ще реагира доведеният брат на Елица, ще разберем в хода на действието. Дали пък красивата фотографка няма да се разстрои от новината, че бащата на детето й е хомосексуалист, и ще побърза ли да се хвърли в обятията на Явор?