Няма разцепление в попфолка! Тази снимка развенча още един слух. На 12 август в Благоевград се състоя последният концерт от турнето на "Пайнер". Звездите, които участваха на него, махнаха на феновете за последно през тази година от голямата сцена на мащабното торнадо.

Този един месец се носеха всякакви слухове за отношенията между чалгаджийките, но и се развенча един мит - за края на приятелството между Преслава и Галена. Преди края на първия сезон на "Станция Нова" Галена гостува при отчаяните съпруги на Иван и Андрей, където каза, че приятелката й Преси й липсва. Пътищата им се разделили. Е, изглежда турнето на "Планета" освен да радва хората из страната събира и стари приятелки.

По средата на обиколката на България, на концерта в Несебър, двете нескрито си размениха нежности. За този един месец те са имали достатъчно време, за да открият отново една в друга нещата, които харесват. Кариерите им стартираха заедно - двете са делили една квартира, в рубриката на BLife.bg "Интимно с Галена" изпълнителката на "На две големи" разказа как са си разменяли дрехи и са пътували заедно за участия. Със сигурност сега приятелството им е на ново ниво, след като вече е подпечатано с целувка.

Току виж, съвсем скоро двете се появили и заедно на сцената като дуетни партньорки.