Лейди Гага е разтревожена за връзката си след като наскоро разбрала, че любимият и все още се вижда с бившата си приятелка.

Близки до звездата споделиха пред Britain's Grazia magazine: „Тя е уплашена, че ще загуби Люк отново просто защото не може да му вярва. Притеснява я и факта, че евентуална негова изневяра ще я превърне в "Другата жена".

Карл е гадже на Гага от преди 5 години - още преди да стане известна, но двамата се разделиха. Една от причините за тази раздяла е била именно това, че той не и е бил верен, а другата, че се е друсал много и и влияел зле.

„Тя изгради сама цялата си кариера и доказа, че може да направи всичко, но въпреки големите и успехи и любовта на феновете, в личния си живот тя се чувства като глупачка, защото не може да накара мъжа, когото обича да и отвръща със същото и да иска само нея. Люк и обеща, че ще се държи с нея като с принцеса и всичката болка, която и е причинил ще остане в миналото.

Гага каза, че вероятно ще приключи тази връзка, тъй като не се намира на достатъчно предна позиция в листа с приоритетите му, а и тя самата има достойнство." - разкриват близки на певицата