Блейк Лайвли помолила продуцентите на сериала Gossip Girl ("Клюкарката") да убият героинята й в някой от следващите епизоди, защото не можела повече да работи по проекта.

"Просто е уморена", разкрива източник. "Беше чудесно в началото, но после започна да се оттегчава от сценария и от жалките противоречия на снимачната площадка. Почти всички членове от екипа са замесени в някакви интриги помежду си.

В момента Блейк е известна най-вече с участието си в хитовия сериал за разглезени богаташчета и интригите от техния свят и определено ролята й там я направи интересен персонаж.

"Тя е благодарна на възможността да израсне благодарение на ролята си в сериала, но мисли, че е време да продължи напред с по-големите планове за бъдещето"-твърди приближен на актрисата.

Все още никой от продуцентите обаче не е дал съгласието си, и въпреки че Лайвли продължавала да дава предложения за подходяща смърт на героинята си, още не може да се говори за нейното напускане на снимачната площадка.

"Серена бе един от най-драматичните образи в сериала и заслужава достоен край. Нищо не се знае още, но вариантите все пак се обмислят. Един от тях е самоубийство или инцидент..." - коментират запознати.