Джулия Робъртс става индуистка, съобщи таблоидът "Дейли телеграф".

„Хубавата жена" на Холивуд ще ходи до храма, за да пее и да се моли. Тя и мъжът й - операторът Даниел Моудър, постоянно ходели да се молят в храма заедно с трите си деца. Този път Робъртс се надява за малко да се отдалечи от светлините на прожекторите и да се наслади на тишината и спокойствието със семейството си.

Според слухове в Холивуд актрисата е решила да изповядва тази религия когато участвала в смимките на последния си филм "Яж, моли се и обичай", който е продуциран от Брад Пит и нея.

Тя изпълнява ролята на току-що разведена жена, която предприема пътешествие към чужди земи, за да открие себе си. Именно през това пътешествие тя се докосва до индуистките духовни практики и разкрива тайните им.

Актрисата предизвика спорове в Индия миналия септември, когато на местните индуси им забранили да участват във важен религиозен фестивал, защото тя е правела сцените за филма си в храм в предградията на Делхи.

Голямата новина за новата религия на Джулия Робъртс стана ясна миналата година, когато даде интервю за сп. Elle, тя сподели в интервюто още, че не е привърженичка на козметичната хирургия.

Премиерата на филма "Яж, моли се и обичай" в България е на 1 октомври тази година.