За последно злите ези­ци вкараха Нели в леглото на шефа на "Ку-ку бенд“ Евгени Маестрото. Сега обаче стана ясно колко не са били прави. Оказа се, че певицата си пада по съвсем друг тип мъже.

Преди броени дни Нели излезе да се забавлява в "Син Сити" с новото си завоевание и още няколко младежи. Дружината се настани на голямо сепаре до сцената. В началото Нели открове­но скучаеше, забила нос в телефона си. Личеше си, че е нова в компанията.

Малко след полунощ обаче певицата успя да се поотпусне и се запри­казва със сътрапезниците си. Приятелят й, облечен в спортна бяла риза, не се отлепи от нея до края на вечерта. Двамата си тръгнаха от заведението към 1 часа. Преди това диджеят на няколко пъти поздрави беквокалистката с фолк хитове.

Според източниците на "Уикенд“ младежът, с ко­гото Нели излиза, се за­нимава с дребен бизнес. Той и Петкова се познават отскоро и както се казва, са съвсем пресни гаджета.

Въпреки връзката им певицата все още не ще да признае, че вече е емо­ционално ангажирана. Отрича, защото не иска медиите да се юрнат след приятеля й. Ще припомним, че преди седмица Нели заяви пред светско издание, че в момента е отворена за експеримен­ти и очаква своето ново начало. Тогава тя само загатна, че в скоро вре­ме трябва да й се случи нещо много хубаво.

"Човекът до мен тряб­ва да е интересен, това е основното ми изискване. Нямам стереотипи и не робувам на клишета. Не мога да кажа, че харес­вам определен тип мъже. Той просто трябва да ме заинтригува“, сподели Петкова.

Макар открай време да й се носи славата на мъжемелачка, на беквокалистката досега не й вървеше кой знае колко в любовта. Преди време певи­цата на Дългия е прежи­вяла трудно раздялата с първото си гадже, с което имала връзка в продълже­ние на няколко години. Тя смятала младежа за голя­мата си любов, а той я зарязал най-безцеремонно и тръгнал с най-добрата й приятелка. Разлъката и предателството разбили сърцето на певицата.

Върхът на страданието й бил, когато бившият й я поканил да пее на сватба­та му. Това се случило пре­ди няколко месеца. Нели, разбира се, предпочела да си спести неприятна­та емоция и отказала да гостува на брачното тър­жество.

Заради преживяната драма Нели е решила да насочва страстта и и енергията си най-вече към работата си. Певица­та дори няма да излиза във ваканция през след­ващите няколко месеца.

"Макар че вече е лято, още не съм минала на вълна почивка. Изцяло съм обхваната от мисли за работа. Подготвям мно­го проекти, нови песни. Иначе обичам еднакво и морето, и планината. Типът почивка, който ми пасва най-добре, е пъту­ването. Обичам да посе­щавам места, където не съм била. Последно бях в Париж, това е моят град, много често ходя там“, сподели наскоро Нели.

Дали обаче новото й гадже няма да промени плановете й, предстои да разберем...