Националното турне "Планета Дерби 2010" жъне огромен успех. Вчеращният концерт в Пловдив взриви площада на града и буквално нажежи страстите, въпреки валежа, който се изсипа.

Точно на кахърната песен на Милко Калайджиев - "За да те забравя" започна да вали силно и дъждът дори прерастна в градушка. Това обаче не помрачи настроението на многобройните фенове и те останаха да се забавляват с любимите си звезди.

Изпълнителките определено се бяха постарали да изглеждат перфектно. Всяка една от тях изглеждаше различна и оригинална. Емилия избра да бъде с черната рокля на Versace, с която се появи и в Ботевград, Галена смени 4 тоалета, един от които беше на Gucci, Цветелина Янева изненада с бляскаво облекло с множество камъни, Преслава заложи на така модерния римски стил в роклите, Андреа, Мария и Малина бяха с ефектните си тоалети, с които изнасят шоуто си по време на цялото турне.

Гост-изпълнителите в Пловдив бяха Райна, Яница, Траяна и Милко Калайджиев. Райна демонстрира зад кулисите много горещи ласки с бившето си гадже - Константин. Борис Дали пък беше довел жена си, която много се забавляваше на неговите песни и тези на колегите му.

Концертът в Пловдив беше заснет от екипа на телевизия "Планета" и след края на турнето ще бъде излъчен на няколко части. Нашият репортер Янис Бърдарски пък направи доста горещи и ексклузивни снимки специално за читателите на HotNews.bg