Клюка, че русата амбиция Камелия е бременна, подпали интернет заради любителски снимки на певицата от последните й участия в Монтана и Пловдив.

За тях феновете коментират по форумите, че блондинката е с една и съща широка черна рокля, косата й не е изрусявана от много време (за бъдещи майки боядисването не е препоръчително - б. р.) и като цяло изглеждала по-различно отпреди.

“Тази седмица бях на участието й в София и после в Пловдив - пак с тези дрехи. Както виждам и в Монтана на следващия ден пак е била с тях”, “Още от концерта на “Пайнер”, на 9 юни, ми се струва, че е бременна.

Не забелязахте ли коремчето й?”, “Не е хубаво да се казва първите 3 месеца за бременността, а то от 4-тия започва да личи”, гласят догадките на почитателите.


Отсъствието й от традиционното лятно турне на “Планета Пайнер” и неспиращите слухове накараха “Труд” да се свърже с Цветин - нейния приятел.

“Тези слухове не спират да й досаждат. Явно нейни колежки се опитват да се бъркат, където не трябва. Камелия не е бременна. Дай Боже, и това ще стане някой ден, и аз си го пожелавам! Ако нещо се случи, тя лично ще го оповести на почитателите си”, сериозно отговори гаджето на звездата.

За сметка на това Камелия не спирала да работи. След излизането на последния й албум певицата нямала свободно време от участия в различни градове.

Личният й фризьор пък също бил на турнето с другите пайнерки и това било причината Камелия да не се е изрусявала скоро.

Певицата сподели, че  възнамерява да почива само един уикенд и ще отскочи до остров Тасос, заедно с любимия си Цветин, за да може да почине от многобройните си ангажименти макар за кратко.