Много скоро Соня Васи може вече да не е единствената българка, която се е снимала за корицата на американския „Плейбой“. Шанс ще имат всички надарени родни хубавици, които не ги мързи да заснемат кратко видео и да го изпратят зад Океана.

Култовото списание отново избра нестандартен подход в търсене на сексапилна красавица, която да украси специалния им брой. Екипът обяви конкурса не къде да е, а в... популярния интернет портал YouTube, пише avtora.com.

От видеото редакторката Холи Медисън, която помним и от горещите є сесии в списанието, а също и като екслюбимка на Хю Хефнър, лично призовава момичетата да се пробват като бъдещи еротични звезди. Желаещите трябва да запишат свой клип, в който да посочат предимствата си пред конкуренцията, като продължителността му да не надвишава две минути.

Дори не е задължително кандидатките да са показват голи във видеото. Единственото условие е да са над 18-годишна възраст...

Коментарите в родното интернет пространство са в посока, че певицата Аксиния би могла най-достойно да представи българските хубавици в библията на еротоманите.

Други обаче са категорични, че трябва да предложим нашенка с естествени форми. „Аз съм за Албена Петрова, която стана Мис Плеймейт 2005. Има уникален естествен бюст. Ще избие рибата”, пише фен на красавицата.

Знойната хубавица от Силистра обаче вече е омъжена жена, научи „Монитор”. И носи фамилията Бен Давид. Едва ли съпругът й ще бъде очарован да я види на корицата на „Плейбой“. Бил той и американския.