Само допреди няколко месеца, почти никой от нас не беше чувал за Ирина Шейк. Откакто стана гадже на Кристиано Роналдо обаче популярността на руската красавица бързо набра скорост.

Наслаждавайки се на славата, 24-годишният модел на бельо демонстрира убийственото си тяло на премиерата на филма Twelve в Ню Йорк в сряда вечерта.

Ирина изглеждаше съвършена в прилепналата по тялото й нефритено зелена рокличка и обувки на високи точкета в бледорозово, а за околните не бе трудно да се досетят с какво тя е привлякла вниманието на плейбоя Роналдо.



По същото време нейният нов приятел, с когото се среща от месец май, бе на другия край на Щатите. Както е известно, футболистите на Реал Мадрид провеждат втората част от подготовката си за новия сезон в Лос Анджелис. Ирина и Кристиано не са били заедно от края на посещението на футболиста в Ню Йорк в началото на юли. Докато Шейк остана в Голямата ябълка, където живее, португалският национал се върна в Европа преди повторното си заминаване за Америка.



Неотдавна Роналдо шокира света, като разкри, че е станал баща на момче. Бебето, което е кръстено на футболиста, се роди на 17 юни. Майката е неизвестна американка, отказала се от всички права върху детето. След появата на Кристиано Роналдо-младши на бял свят грижите по отглеждането му бяха поети от 55-годишната майка на нападателя Долорес Авейро и сестрите му Катя (33) и Елма (35).

Бащинството обаче изглежда не е променило стила на живот на Роналдо. Миналия уикенд метросексуалният "манекен" бе забелязан да се забавлява с приятели на моторна лодка край португалския град Алгарве.



Облечен с прилепнал по тялото бял потник, къси зелени гащета и нахлупил на главата си обърната наобратно бейзболна шапка, нападателят се припичаше под жаркото слънце в компанията на още няколко мъже.



Все пак, сега като играе за Реал (Мадрид) за него е още по-важно да работи върху тена си, който би изпъквал перфектно на фона на изцяло белите клубни екипи…

Компанията на Роналдо обаче за пореден път даде повод на жълтите хроникьори да зашушукат, че той е бисексуален. Наскоро най-скъпият футболист в света бе изловен от "Дейли Стар" да купонясва в гей бар в Ню Йорк. Той обаче не бе там в компанията на официалната си половинка Ирина Шейк, а с бившия член на поп групата N'Sync Ланс Бас, който преди 4 години призна, че е на левия бряг. Освен това той подкрепя еднополовите бракове. Преди месец Кристиано Роналдо заяви, че изцяло застава зад решението на португалското правителство да разреши сватбите между хомосексуалисти.

източник: