Асдис Ран намери още един начин да промоцира себе си. Красивата футболна съпруга записа песен, която стана абсолютен хит в родната й Исландия.

Дебютният сингъл на блондинката "Feel my body" ще бъде представен официално в България наесен. Дотогава миньончето ще извади и клип. В интервю за "Плейбой" Асдис обеща, че ще запише още песни, но това ще стане по-нататък, тъй като сега пише книга за родната си страна.

"Ледената кралица", която е съпруга на бившия футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, украси корицата на 102-ия брой на родното издание на прочутото мъжко списание. Автор на снимките е гръцкият фотограф Костас Митропулос, който щракна най-доброто от Асдис на територията на грандхотел "Приморец" в Бургас.



От "Плейбой" започнаха да ухажват красивата исландка още когато тя стъпи на родна земя. Асдис обаче тогава категорично отказа. В едно от първите си интервюта в България футболната съпруга разкри, че е отказала снимки за американския "Плейбой", тъй като хонорарът, който от там са й предложили, възлизащ на 25 хиляди долара, й се сторил твърде нисък.

източник: