Елена Петрова и Стефан Данаилов бяха сред най-атрактивните екранни двойки в началото на годината. Екшънът продължава с пълна пара.

Красивата Елена Петрова и чувствително вталеният Стефан Данаилов в сряда бяха голямата атракция пред Народния театър. Любимците на публиката влязоха в кожата на Боряна и Димитър Касабови и започнаха да уточняват екранните си съпружески отношения. Ламбо беше в отлична форма, въпреки че не е имал нито ден отдих от началото на лятото, тъй като парламентът продължава да работи до края на седмицата.

Така стартираха снимките за втория сезон на "Стъклен дом", вече култовия сериал на bTV. Боряна е преживяла шока от възкръсването на мъжа си, който беше прострелян в първия епизод, а след това скрит в Лондон. Какво ще стане между тях, сценаристите, естествено, не казват на никаква цена. Елена онази вечер призна в ефира на bTV, че Касабова много ще се промени, но не загатна нито един конкретен факт по темата. Пред Народния, за жалост на зяпачите, отсъстваше звездното момче на Театър "София" Калин Врачански - страна в любовния триъгълник Касабови. Затова пък всички наоколо се опитваха да разгадаят дали има промяна в житейските отношения между Луиза Григорова и Явор Бахаров, които са гаджета във филма и извън него.

Камерата ще продължи да се върти из цяла София. Парадът командва самият Димитър Гочев. Известният оператор и продуцент, съдружник на Димитър Митовски и Росен Цанков, пое и режисурата на "Стъклен дом". Сега целият екип очаква с трепет отзиви от Турция. Сериалът се завъртя за сефте там миналата неделя.

Елена Петрова споделя, че с нетърпение е очаквала новия сезон. "Още на третия ден от ваканцията ми се искаше да съм пред камерите. Нали съм работохолик. Но бях обещала на децата, че ще отидем поне за седмица на море. А обещанията трябва да се спазват.

Почивахме в Гърция, където за съжаление те нямат баба и дядо. После тръгнах на турне с "Мелпомена". Играхме "Големанов" във Варна и в още няколко града. Любо Нейков вкара нова реплика. Моята героиня му казва: "Ти си скъперник!", а той й отвръща: "Ако бях, нямаше да построя "Стъклен дом" за теб и децата ти". Голям смях падна. Имаше страхотен успех във всички представления". Елена е щастлива, че Велко Кънев е нахъсен за работа, тъй като вече е в чудесно здраве и замисля нов спектакъл за частната трупа.

Източник: "Стандарт"