За втори път Васко Кеца ще отскочи до Ставрос - това е най-близкото гръцко море до нас, мястото, където цял Сандански се изсипва през уикенда.

“Бях там за първи път миналата година, празнувах рождения си ден. Ще замина най-вероятно по същия повод с приятели”, разказа Найденов.

Харесали му красивата природа и зеленината в селцето. Наел апартамент в една от най-хубавите частни къщи с големи палми и красиви цветя и дори се сближил с домакинята. “Имаше огромна градина с бели гълъби и люлка”, описа мястото Кеца.

В началото никой не го разпознал, но когато си стягал багажа, домакинята го засипала с подаръци. Найденов не избягал много от родната картинка, защото и там го срещнали българи, които му се нахвърлили за автографи. Ставрос е едва на 135 км от Кулата и има прекрасен плаж и чисто море. По-близо от него е само Офринио - предлага същото спокойствие на 120 км от нашата граница.

Малко по-рано този месец - на 18 юли, певецът празнувал 45-годишнината на своя импресарио Ивайло Манолов. Направили голямо парти в Двореца в Балчик, което продължило два дни. “Аз и в момента съм в Балчик, на Тузлата, за да се мажа с лечебната кал”, каза Манолов.

В момента Найденов готви два нови проекта: песен, която да изпълни в дует с известна изпълнителка и голям концерт. През август има участие в летните театри в Бургас и Варна, както и в курорта “Марина Диневи”.