Среднощното интервю след поредния концерт от турнето на "Планета" бе с Малина. Минути след приключването на шоуто във Варна, певицата сподели за и радио "Сигнал плюс":

"Вчера беше голямата буря, когато пътувахме от Търговище за Варна. Наистина такова нещо не бях виждала. В самата Варна, когато се придвижвахме, не можехме да излезем, да стигнем до Златни пясъци, където бяхме настанени. Слава Богу всичко мина благополучно. С природата не може да се бори човек. Днес отново, минути преди концерта и преди да тръгнем за сцената, на Златните беше страхотна буря и много силен дъжд, но, както се казва, времето е с нас. Каквото и да се случва, точно когато започва концертът всичко се успокоява" - разказва Малина.



"Най-хубавото е, че публиката е многобройна и устоява на всички природни катаклизми. Тя не мърда, стоически издържа, чака ни. Днес е поредният невероятен концерт, това е моето усещане и това е моята констатация" - категорична е певицата.

По традиция концертите във Варна се славят като най-посещавани. "Варна и този път не изневери на себе си. Публиката и този път беше наистина многобройна, ентусиазирана, даде всичко от себе си" - споделя Малина и се подсеща за отминалите концерти.

"Това турне може да се запомни с многобройна и всеотдайна публика. Тук е мястото да спомена и всички мои колеги и екипи, които са на турнето и дават всичко от себе си. Получава се една спойка, която не се е наблюдавала през годините, през които съм била. Може би и публиката, и изпълнителите израстват и в момента се постига една гореща точка на кипене, която изригва и е нещо приятно, когато се наблюдава отстрани".

Малина вече прави своята равносметка за турнето преди години и днес. Тя е певица с опит, наблюдателна е, умело съпоставя и прави изводи.

"Нещата се получават. Изпълнителите са готови да дадат всичко от себе си и го правят. Публиката прави същото. Варна е един концертен град, доказал се във времето. Все пак не едно и две турнета са минали оттук. И лично аз, след като две години направих своята пауза, смея да кажа, от позицията на един човек, който за момент се е откъснал от тази еуфория, която носи турнето, сега вече правя своята равносметка и казвам - публиката е много израснала, не само за Варна, а и за всички градове до момента, а предполагам, че и занапред ще бъде така. Трябва да се благодари на тези невероятни хора, които идват" - казва певицата.

Веднага след края на концерта във Варна, целият екип - изпълнители, гримьори, техници, озвучители, се отправят към "Час пик", където е афтър партито.

"Много е приятно, когато имаме възможност да бъдем заедно, освен на сцената и извън нея и да цари една приятелска атмосфера" - споделя Малина.

"С Галена много се забавляваме. Имаме нашата обща песен, която наистина се очертава един от най-големите хитове на турнето - "Мой", невероятно добре приета. Говорим, коментираме... Утре ще снимаме един страхотен Дневник, надявам се да се получи. Със сюжет е, няма да издавам, ще бъде забавно" - разказва Малина и за финал приканва всички да посетят някои от концертите на турнето.

източник: