34-годишната актриса Кейт Уинслет, която се разсели със съпруга си, режисьора Сам Мендес, през март, от няколко месеца поддържа връзка с Даулър, който също е на 34 години, след като се запознала с него чрез общи приятели.

“Напоследък Луис прекарва много време с Кейт, двамата бяха заедно в Ню Йорк, докато снимаше реклама. Излизали са на много срещи и се разбират много добре. Връзката им е все още в началото си, но те се наслаждават взаимно на компанията си. Те полагаха големи усилия да държат връзката си в тайна, затова досега не се знаеше нищо“, съобщава запознат източник пред в. “Нюз ъф дъ Уърлд“.

Уинслет, която в момента живее в Гринуич Вилидж, Ню Йорк с двете си деца, шестгодишния Джо от брака й със Сам Мендес и деветгодишната Мия от предишния й съпруг Джим Трипълтън, планира да отиде на ваканция в Корнуъл, Югозападна Англия, където е роден Луис. “Те се опитват да планират програмата си, за да прекарват възможно най-много време заедно. Надяват се да могат да отидат на ваканция в Корнуъл през лятото“, допълва източникът. Луис работи за модна агенция “Селект“ и е участвал в рекламни кампании на Бърбъри заедно със супермодела Кейт Мос.