И Дженифър Анистън дебютира в света на звездните ухания. Актрисата от сериала „Приятели” позира гола край скалист плаж, прикрита само с препаска около кръста за рекламата на „Lovalie”.

Тя участваше активно в процеса по създаването на парфюма, както и в кампанията около старта му. Черно-белите фотоси дори са заснети на любимото є място за почивка – Кабо Сан Лукас в Мексико. Дженифър отказва да разкрие защо ароматът не носи нейното име и какво точно е закодирано в словосъчетанието.

Все пак вече се появиха предположения, че Lolavie” e съкращение от „laughing at life”. Той вече се предлага в луксозния магазин „Harrods” в Лондон в две разфасовки - флаконът от 30 мл ще струва 35 долара, а този от 85 мл – 50 долара. Ето какви подробности още разкри звездата пред медиите във Великобритания.

- Повечето звезди кръщават уханията си на тях самите. Ти как се спря на това словосъчетание?

- Това е дълга история, а и честно казано, е прекалено лична. Мога само да ви кажа, че има голяма символика, закодирана в името.

- Разкажи малко повече за работата около създаването на аромата.


- Това беше едно приключение, което продължи година и половина. Бяха ми предлагали подобно нещо и преди, но не го бях почувствала. Но когато Леон ( Леон Фалик, президентът на Falic Fashion Group) ми обясни, че ще участвам в целия процес от самото му начало до наливането във флакона, не се колебах дълго. И наистина, получи се нещо, към което имам истинско отношение, а не готов продукт, върху който просто съм сложила името си.

- Работила си доста усърдно значи...


- Почувствах се като малък химик... Нямаше и миг, в който да си помисля, „О, боже, не трябваше да се захващам с това!”. Мисля, че ако нещо е добро, няма значение, че на пазара има много предлагане. Ако мога да го сравня по някакъв начин с работата ми във филмите – беше като това да бъдеш продуцент и да миксираш най-добрите идеи на сценаристите, като контрапункт на това просто да те наемат за изиграеш дадена роля...

- Как смяташ, че хората ще възприемат парфюма ти?

- Искам когато хората минат покрай теб, да възкликват, „Уау, какво е това, ухаеш страхотно!”. Все пак най-важното е да мирише естествено. Искам да е секси и непринудено – цветен, но не прекалено сладникав.