Въпреки края на риалитито Big Brother Family, скандалите около една от най-колоритните участнички в него не престават, пише kliuki.bg.

Според последните клюки, Елеонора Палавейска е решила веднъж завинаги да се раздели с мизерния живот и е намерила лесен и бърз начин да изкара някой лев.

След като заедно с половинката си Давид миньончето не успя да прилапа голямата награда от риалитито, велинградската красавица е започнала да се препитава като платена жрица на любовта в Кипър, разкриха от „Уикенд".

Дейността й в южната държава била уредена от съквартиранта й в Къщата Антоний Генчев, по-извес­тен като брат на миската Ивайла Бакалова.

Варненецът лично се погрижил за всички подробности около заминаването и престоя на палавата брюнетка в кипърската столица Нико­зия. Той купил самолетния билет на Палавейска.

Въпреки това Елеонора не издържала дълго в чуж­дата държава. Само след две седмици капризната красавица поискала да се върне на родна земя. Според мълвата била разочарована от малкото пари, които получавала.

След завръщането си от Кипър Палавейска ка­тегорично отказала отново да живее с Давид във Велинград и се пре­местила в София.