Супермоделът Миранда Кер, която е израснала в малък провинциален град в Австралия, се омъжи за годеника си от Холивуд, Орландо Блум месец след като двойката оповести годежа си.

27-годишната Кер, придобила световна слава като модел на бельо на марката Victoria's Secret и 33-годишният Блум, звезда от “Карибски пирати“ и “Властелинът на пръстените“ започнали да се срещат през 2007 и често отричаха слуховете за предстояща женитба. Но говорителят на двойката миналия месец потвърди, че този път съобщенията са достоверни и че двамата са сгодени.

Австралийската верига магазини “Дейвид Джоунс“, чийто посланик е Кер, потвърди сватбата в изявление, предоставено на медиите в страната в петък. В него се казва, че Кер е отменила участието си в представянето на модната колекция пролет/лято за магазините.

“Дейвид Джоунс много любезно ме освободиха през периода на това представяне, така че да можем да отпразнуваме частна церемония и меден месец заедно“, заявява топмоделът по този повод. Кер, която е израснала в град Гунеда в щата Ню Саут Уелс е определена за девета по приходи сред 10-те най-добре печелещи модели за тази година, спечелвайки според оценките около 4 милиона долара за изминалите 12 месеца.

Миранда и годеникът й отказали щедрото предложение на кмета на родния й град Адам Маршал да организира уличен парад и да свири градският брас бенд ако решат да сключат брак в Гунеда. Кер и Блум предпочели скромна церемония в Лос Анджелис.