Вчера в Син Сити поп фолк певицата Емануела направи промоция на новото си видео към песента "Данък любов", съвместно с Румънеца и Енчев. Специално да я подрепи дойде беквокалистката от "Шоуто на Слави" Нели Петкова.

Нашият светски репортер Янис Бърдарски не пропусна да отрази за вас всичко най-интересно от събитието и хвана Емануела за интервю, броени минути преди да излезе на сцената. Ето какво сподели красавицата...

- Как реши да станеш блондинка?

- Аз попринцип съм блондинка. Просто реших да върна естествения цвят на косата си. Импровизирам... Аз съм човек, който обича разнообразието. Даже в момента съм с червени кичури.

- Като каза червени кичури... Сравняват те с ранната Кристина Агилера? Да не би да си се вдъхновила от нея?

- Чух, че ме сравняват с нея. Ние няма да измислим топлата вода, тя вече е измислена. На мен мен ми харесва, не смятам, че копирам някого. А и да копирам не виждам нищо лошо в това. В никакъв случай обаче приликата не е умишлена.

 - А би ли се направила отново черна? Феновете бяха свикнали да е виждат като брюнетка...

- Не знам... Зависи от настроението ми.

- Смяташ ли да направиш и втора песен с Румънеца и Енчев?

- Още не мислим за такова нещо.Надявам се първото ни парче да се хареса пък ще видим...

- Къде снимахте клипа на "Данък любов"?

- Всичко мина много добре. Това е втория ми клип, който снимам на морето. Снимките бяха на една луксозна яхта. На яхта съм снимала и фотосесията за FHM. Малко хора знаят, че интервюто към нея беше преведено на английски и разпространено в цял свят заедно със снимките ми.

- А ти падаш ли си по тройки?

- Не! Не приемам такива неща. За мен любовта е само между двама души и не обичам да има трети.

- Моногамна ли си?

- Не мога да кажа, че съм моногамна. Само лебедите и още няколко вида птици са моногамни и се свързват за цял живот. Но когато съм с един партньор, съм само с него и не смятам, че е нормално да го деля с други.

- Какво стана с новия ти албум?

- До две, три седмици да се надявам ще е на музикалния пазар.

- Ще почиваш ли това лято?

- Ще имам участие в Италия и ще го съчетая с почивка с любимия за няколко дни.