Украинската топлес диджейка Милана, която разгорещи страстите с второто си турне у нас, обеща да "изпоти до максимум" очилата на Слави Трифонов, съобщава avtora.com.

Сексапилната гърла ще гостува в шоуто на популярния водещ утре, непосредствено преди участието си в столичния клуб The Cool. Още отсега украинката разкрива, че няма намерение да изневерява на стила си - постепенното намаляване на облеклото в хода на партито, за да покаже "как го прави T-DJ Milana".

Разбира се, какво точно мислят за това й намерение шефовете на СЕМ и тези на bTV e съвсем друг въпрос. Но при всички положения съществува реална вероятност да видим в национален ефир такова еротично изпълнение, за каквото обикновено се плаща на Eros Show.

20-годишната Милана вече близо седмица обикаля родните градове, съчетавайки сексапилната си визия с модерни хаус сетове. Естествено тя се радва на забележително сърдечен прием от страна на мъжката аудитория. На 27 юли мацката гостува в Клуб 66 в Несебър, а на 29 - в клуб "Сувенир".