Дано холивудската звезда Линдзи Лоън не е алергична към пуешко, та да понесе по-леко дните в затвора Линууд, Калифорния, където от вчера изтърпява 3-месечна присъда за нарушаване на условията на пробацията, наложена й за шофиране в нетрезво състояние през 2007 г.

На 6 юли съдът в Бевърли Хилс постанови, че освен дните зад решетките, ще трябва да се подложи още толкова време и на рехабилитация в клиника за алкохолно и наркозависими, пише в. “Сън”.

Снощното затворническо меню беше паста с пуешко и гъби “Теразини”, на името на италианската оперна певица Луиза Теразини, ябълков сос, броколи, зелева салата, плюс резен хляб и чаша мляко.

Актрисата бе облечена в оранжев костюм и въведена в бедната й килия с легло, умивалник и тоалетна. В нея ще прекарва по 23 часа в денонощието. Само 60 минути са й отредени за разходка и упражнения.

При прекрачването на новия си временен дом бисексуалната Линдзи бе посрещната с писъци от тълпа лесбийки, които крещяха колко много я обичат. Въпреки това, според източник на британския вестник, затворничките вече се точели коя първа ще разплаче Линдзи.

“Зад решетките има всякакви жени - пияници, проститутки, убийци. Всички те искат да видят ЛиЛо, а някои дори се надяват да успеят да се докопат до нея. Която я разплаче първа, ще стане много известна”, разказал информаторът.