Актрисата Радина Кърджилова (Сиана от сериала „Стъклен дом“), която отмаря на къмпинг „Смокиня“, бе изловена от папараци в компанията на млад мъж.

Заради приятния господин Радина отсвири тотално гларусите, които пърхаха около нея и се опитваха да я свалят с банални реплики от рода на „Имате ли огънче“, пише podtepeto.com.

Щерката на злодея Юлиян Вергов от хитовия сериал “Стъклен дом“ (двамата се видяха само за кратко - Вергов е с караваната си на „Каваците”) почти не се отдели от момъка, който бе по-коментиран дори от самата Радина. Татуирани съкрушени левенти го гледаха лошо, на моменти с явна завист. Той пък видимо се гордееше от звездното внимание на Радина и яростната ревност на всички нейни фенове. Младата актриса не пожела да каже никому кой е мъжът с нея.



Но близостта помежду им бе повече от категорична. Погледнеше ли човека до себе си, Радина разцъфваше в усмивка.

Снимката на актрисата и непознатия младеж слага край на спекулациите ,че Радина се е загаджила с колега от сериала. Първоначално я спрягаха за приятелка на Бойко Кръстанов (Дани от „Стъклен дом“). Имаше и версии, че си е загубила ума по Калин Врачански. Е, това се оказаха само догадки. Едва ли обаче ще се разбере името на мъжа с Радина. Знайно е, че тя пази личното си пространство доста ревниво и се стреми нещата, случващи се там, да са далеч от прожекторите.

Освен от мистериозния тип Радина не се отделяше и от вестника и кръстословицата му, цигарата и задължителната бутилка бира. Тя щъкаше по плажа с шише пиво в ръка и гледаше през стъклата на атрактивните си сини ретроочила .

На 26 юли целият екип на „Стъклен дом” се събира отново в София за старта на новия сезон от сапунката.