Актрисата Ернестина Шинова заяви в ексклузивно интервю за „Блясък“, че хич не й пукало от жълтата преса. Въпреки това половинката на Андрей Слабаков не се сдържа и показа какво мисли за нея.

„Не ми пука въобще! Дреме ми! Щом ги забавлява понякога да пишат страхотни измислици… Някои хора си вадят порите по този начин, а други идиоти ги четат“, откровено изсъска Шинова.


Извън това, в съвсем нормален тон тя сподели някои любопитни подробности около участието й в българския касов филм „Мисия Лондон“, където играе ролята на президентша.

„Не съм очаквала да ме поканят за такъв филм. Още докато го правихме, усещах, че ще стане нещо готино. Въпреки че всички знаем, че български филми не се гледат, за сметка на американските. Но определено крайният резултат много ме изненада“, призна Шинова.



„Димитър Митовски ми се обади. Ние с него се познаваме от преди това. Той ми каза по телефона, че иска да се видим, за да ми даде един сценарий. В мое лице виждал най-подходящата смешна актриса за тази роля. После написах CV, което го дадоха на някакви хора в Лондон. Накараха ме да си облека най-официалните дрехи и ме снимаха, за да им изпратят и снимки. Приличах на Круела Девил. И така, това е историята около избора ми да играя в „Мисия Лондон”, разказа актрисата.

Шинова заяви още, че никак не й е било лесно да играе ролята на президентша, но добави, че тя и Слабаков добре биха изглеждали като двойка президенти заради представителния си вид.

„Андрей още не е полудял до толкова да се кандидатира. Като превърти окончателно, ще видим“, поясни героинята от „Мисия Лондон“.

Ернестина разкри още, че с половинката си имат навика да се карат постоянно, въпреки че любовта им е силна.



Относно бъдещите си планове, Шинова сподели: „Нямам никакви предложения за български филми. В момента май и кинти за кино не дават. Адски съм суеверна и не обичам предварително да говоря за бъдещето. Има два проекта – единият е за телевизия, другият – за кино, да видим какво ще се случи.“