Щерката на Сашо Диков, която бе намърдана с връзки в държавната телевизия уж само докато тече Мондиалът в ЮАР, преди дни е била назначена на постоянен договор в телевизията.

Решението е взето от шефа на спортния отдел в БНТ - Методи Манченко, който твърдял, че подопечната му редакция се нуждае от нови лица.

Наследницата на Аня Пенчева и Сашо Диков ще получи право да води собствено спортно предаване по подобие на колежката си Ели Гигова. В момента Пипи пише концепция за бъдещото си предаване.

Не е известно как ще реагира на назначението на Петя спортната репортерка от БНТ Тони Близнакова. Едрогърдата журналистка отдавна е мамена от Манченко, че ще получи възможност да реализира собствено спортно предаване. В крайна сметка връзкарката Петя Дикова е на път да измести Тони от мястото й.

Малка утеха за Близнакова е, че дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Дикова няма как да й прави конкуренция в безразборните секс-контакти с началници и спортисти - Пипи тежи 85 кила и малцина биха се осмелили да я вкарат в леглото си.