Изкусителната Гери Дончева запали първата цигара през живота си на Мис Мерилин Бургас.

За откриването на бляскавото шоу, по сценарий новата ко-водеща на Елен Колева трябваше да блесне на сцената точно в стил Мерилин и да пресъздаде характерния за нея маниер на пушене.

Желанието да участва като водеща в конкурса надделя над въздържанието от цигари на Гери и тя запали повече от веднъж, което дори й допадна. Освен, че се справи успешно със задачата си, Гери смая всички и с чара и женствеността си, докато бавно и артистично се разхождаше по сцената с дълго цигаре и много секси тоалет в стил Усещане за жена.

Така всъщност започна третия кръг от конкурса на годината Мис Мерилин. Гостите на пет звездния хотел Роял Бийч Барсело станаха свидетели на най-доброто шоу до момента. За атмосферата допринесоха красивите момичета, борещи се за титлата Мис Мерилин Бургас. Участничките бяха избрани с кастинг два дни преди шоуто. Всички те бяха от региона на Бургас и показаха, че морските нимфи носят едно по-различно Усещане за жена в себе си. Мис Мерилин Бургас стана красавицата с номер 11, която бе фаворитката на всички гости. Изборът на най-чаровните момичета за региона на Бургас обаче не бе никак лесен за журито. Голяма част от членовете му изказаха притесненията си, че девойките стават все по-красиви и по-красиви във всеки един следващ кръг, а селекцията им все по-трудна.

За купона пък се погрижи самият крал на купона Константин, който раздвижи дори заможните чужденци, гостуващи в курорта. Стотици бяха зрителите, накацали по хотелските балкони с фотоапарат в ръка, които ритмично танцуваха на хитовете Mr King, Не ми пречи, Палатка, както и на специалната му песен, посветена на вечната жена – „Усещане за Мерилин”.