Представяме Ви новото интервю на Янис Бърдарски с носителката на титлите "Lady Bulgaria 2008", "Lady Top Model World 2009" и "Senora Mundial 2009" - Цвети Разложка. Красавицата Ви е позната и от втория сезон на реалитито "Сървайвър". Ето какво каза за конкурсите, модата и кариерата си.

- Кажи нещо относно конкурсите, които организираш...

- Помагам за организацията на конкурса "Кралица на Красотата". Взех първа награда на  "Lady World и поради това Меги Савова ми даде правото да организирам "Lady Bulgaria". С Нина Норд правим конкурсите -  "Естествен бюст” и "Кралица на цветята”. Като цяло в България има много хубави момичета и съм щастлива от този факт.

- Изявяваш се повече като модел или като оргазнизатор на конкурси?

- Снимам се все по-рядко. Давам шанс на по-младите.

- Какви са изискванията едно момиче да бъде модел?

- Всяка втора става модел. Трябват обаче височина и мерки. Има много миньончета, които се мислят за модели. Може би ще е добре да се направи конкурс за по-дребничките. Някои, които нямат пропорционални мерки, се мислят за модели.

- Редно ли е момичетата да имат силикон или това не пречи за да участват в конкурси?

- Не е много редно. Ако едно момиче има естествени пропорции, едни гърди не биха му помогнали повече в кариерата. Не мисля, че жените с по-малки бюстове трябва да се притесняват от това. Аз лично си сложих силикон, защото беше наложително след рязкото ми отслабване в "Сървайвър".

- Каква е разликата между манекенките тук и в чужбина?

- Имаме много момичета в България, които могат да работят като манекенки и модели в чужбина. Имат височина и хубави тела, но нямат самочувствие. Не е хубаво да слагаме всички под общ знаментел. Намират се доста качествени и сериозни момичета.
Тези, които не отговарят на пропорциите обаче най-много искат да се изявяват. Другите нямат такива болни амбиции. Когато направиш комплимент на момиче, което наистина има данните, то не може да повярва и даже се притеснява.

- Има доста агенции, които лъжат момичетата. Какво ще кажеш по тази тема?

- Доста хора са идвали при мен и са ми казвали: "Ние дадохме 1000 лв. и ни измамиха." Не е етично да се постъпва така.

- Какво правиш през останалото време, когато не оргазизираш конкурси.

- Заниамвам се с PR дейност.

- С какви спомени се връщаш към участието си в "Сървайвър 2"? Би ли участвала отново в такова реалити?

- Беше едно много емоционално преживяване, но не бих отишла отново, защото се отразява върху здравето на човек. Винаги, когато гледам "Сървайвър" много се паля и се сещам за участието там. Сякаш отново го изживявам.

- Обличат ли се добре младите момичета?

- Определено прекаляват в много отношения. Хубаво е едно момиче да си сложи семпла рокличка или дъники с тишъртка. Не е удачно да видиш в ежедневието момиче, което е облечено като за нощен бар и е със силен грим.

- Ти как се обличаш в ежедневието?

- В немачкаеми и удобни материи.

- Коя от световните звезди и коя от българските ти е еталон за хубава жена?

- Много са... Джулия Робъртс, Шарън Стоун, Анджелина Джоли. От българките - Наталия Гуркова.

- Имаш ли някаква мечта, която искаш да осъществиш?

- Когато си съсредоточен в работата, нямаш време да мислиш за такива неща. За да имаш успехи, трябва постоянство. Всичко, което съм искала съм го постигнала.

- Пожелай нещо на читателите в HotNews.bg...

- Да бъдат себе си, да мислят позитивно, да се стрямят да постигат желанията си и да не стоят на едно място.