Най-мразената Мис България досега - Антония Петрова, и Адриана Секуличка, която върна короната на Мис Русе след реакция на съгражданите си, смятат да отварят агенция за пиарски услуги. Тази мълва от известно време обикаля светските среди и е честа тема за разговори на събирания.

Антония се запознава на светско събитие в столицата с Адриана, след като тя бе публично оплюта от русенци при избора й за „Мис“ в града. Между младите дами се получава странна симбиоза. Антония и Адриана скрепяват приятелството си с напоителни обиколки из моловете в София. За момента Мис България 2009 и Мис Русе в оставка нито са отрекли, нито са потвърдили новината за съвместното си начинание.

Чуват се обаче гласове, че миските ще стартират PR агенцията си, разчитайки за привличане на клиенти на скандалната си популярност. Финансовата страна на въпроса вероятно ще бъде решена от приятеля на Антония- руския бизнесмен Александър. Вижда се, че той задоволява всяка прищявка на наперената си половинка. Бдителни светски хроникьори обаче забелязват една тотална промяна в Антония Петрова. От месец насам тя се появява по събития с безукорен външен вид. Смайващо обаче е излъчването на младата жена.

От доскоро познатия ни надменен вид няма и следа. Пернишката миска се е превърнала в личност, от която струи благост и оптимизъм. Тя спокойно приема разговорите с непознати. И вече не парадира с добре подплатеното си образование. Тя първо преценява с поглед събеседника, а след това решава какво да му отговори.

Адриана Секуличка пък все още не е добре ориентирана кой кой е в светския елит на столицата. Затова тя ще се опира плътно на новата си приятелка Антония. За сметка на това русенката има свръхамбиции, които стигат не за две, а за двадесет миски. В участия из медиите русенската мома спокойно е казвала, че мечтае да стане или политически журналист, или PR експерт.