Естрадната звезда била поканена да пее на рождения ден на заможна българка в Америка. Участието било почти договорено, но в последния момент Лили изненадващо поставила нереални финансови условия, коренно различни от първоначалните.

Тя заявила, че ще пее за два пъти по-висок хонорар, тъй като по същото време имала и други покани за участие. Роден емигрант, който организирал партито изпаднал в шок и ужас, тъй като примата трябвало да е изненадата на вечерта. Иванова обаче била непреклонна в исканията си и нервно затваряла телефона, разказва близък на българина, който живее в САЩ.

В крайна сметка до договорка така и не се стигнало, а за рождения ден на богатата нашенка била поканена друга естрадна звезда от близкото минало.

Всъщност Лили е изпързаляла съвсем умишлено своите US фенове. Истината е, че тя има черен печат за САЩ и не може да отиде там, колкото и да й плащат. Преди броени дни Игор Марковски разкри, че Иванова не може да стъпи в Страната на неограничените възможности.

"Някой българин сигурно я е накиснал, когато уж е била там като туристка, а пък имала свое участие, от което взела доста голям хонорар", хвърли бомбата известният журналист.