Лора Крумова отново ще седне на стола си като титулярен водещ на "Здравей, България" през септември. Тази информация се носи из коридорите на Нова телевизия, въпреки че хора от екипа на сутрешния блок мислеха, че ерата на Крумова вече е приключила.

В момента блондинката се излежава на плажовете по родното Черноморие, където според  слуховете се е отдала на пълен релакс заедно с новия си приятел - сърфист.

Членовете на екипа на "Здравей, България" разказват, че Лора била доста изнервена заради постоянната смяна на партньори, с които се появяваше на екрана напоследък.

Крумова все още страдала заради раздялата с Милен Цветков, пък и не й било писано да бъде с Никола Стойнов, който изненадващо изчезна от екрана. Лора е поставила условия на шефовете си най-после да й намерят точен човек, който да седи до нея. Освен това тя настоявала окончателно да бъде уточнена концепцията на предаването и тя да не се променя след всяка кадрова рокада.

През цялото лято на екрана сам ще се изявява Витомир Саръиванов, който не крие добронамереността си към събеседниците. Шефовете на медията решили, че по-спокойният тон на водене на предаване е за предпочитане през летните месец, когато няма много политически новини, а повечето хора са на почивка и не искат да бъдат обременявани с отрицателни емоции.