Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо e платил фантастичните 10 милиона паунда на майката на своя син, за да купи мълчанието й.

Това са разкрили приятели на португалския футболист пред британския таблоид "Сън". За бившия нападател на Манчестър Юнайтед това било "най-скъпият ден в живота му".

Роналдо смята, че еквивалентът на едногодишната му заплата е цената да запази самоличността на мистериозната жена в тайна завинаги.



Дори първородният му син нямало да научи коя е майка му, докато не порасне достатъчно голям, за да разбере постъпката на баща си. Анонимният източник описва жената като "момиче за купони" – някоя, с която Роналдо не би се обвързал за цял живот.



Според слуховете тя е американска сурогатна майка, която се е съгласила да износи детето на най-скъпия футболист в света срещу съответното заплащане. Твърди се, че 25-годишният Роналдо е превел на нейна сметка 10 милиона паунда в понеделник, в замяна на това тя да се откаже от всички права върху детето и да се закълне, че нейната самоличност ще се пази в пълна тайна.

Има обаче и друга версия. Тя е, че майката на детето е принцеса. Височайшата красавица била член на датската кралска фамилия и приличала поразително на богаташката Парис Хилтън, с която Роналдо също имаше флирт миналото лято. Някои медии пишат, че плейбоят и принцесата изживели краткия си любовен роман в Мадрид. Храна на клюките за знатната майка дава подозрителното й отсъствие от светски събития в последните 7-8 месеца.

"Той плати близо едногодишна заплата, но цената си заслужава. Той нарича това най-скъпия ден в живота си, но в крайна сметка си купи попечителството”, сподели източникът пред "Сън".

Кристиано Роналдо получава умопомрачителните 183 000 паунда на седмица или около 9,5 милиона годишно, откакто облече екипа на Реал Мадрид миналото лято след трансфера му от Манчестър Юнайтед на стойност 80 милиона паунда.

Междувременно той опроверга слуховете, че приятелката му – 24-годишният модел на Армани Ирина Шейх, е много разстроена от новината за бащинството на футболиста. Роналдо и ослепителната рускиня бяха забелязани да обядват заедно с приятели в Ню Йорк тази седмица и нищо в нейното поведение не подсказваше, че тя е нещастна.

източник: