Дженифър Анистън се е срещнала с холивудския специалист по жизнени стратегии Сюзън Галанд, за да вземе правилните решения за живота си и да осъществи мечтата си да стане майка.

“Много мои клиенти живеят с огромна празнина в сърцето си, особено ако нямат семейство“, разказва Галанд, чиито клиенти са Наоми Кембъл, Деми Мур и Гуенет Полтроу. “Мнозина от тях мислят, че ако не могат да създадат традиционно семейство, са обречени въобще да нямат такова. И те никога не обмислят варианти като, например, осиновяване“, добавя тя, цитирана от БГНЕС.

“По света има толкова много деца, които нямат родители или някой, който да ги обича. И толкова много жени, които биха били прекрасни майки. Трябва да им се даде възможност да видят, че има шанс“, заяви психологът. 41-годишната Дженифър Анистън, която се раздели през 2005 г. с Брад Пит след 5-годишен брак, живее през повечето време сама.

След раздялата си с него тя имаше няколко мимолетни връзки с Винс Вон и Джон Майер. Галанд заяви, че е помогнала на красивата актриса да “преосмисли чувствата си“. “Всички желаят да получат от живота положителен резултат и аз им помагам. Забелязала съм, че много от моите клиенти, живеещи в Холивуд, нямат време да преосмислят чувствата си. Те живеят на бързи обороти, обкръжени от много хора, на които не знаят дали могат да се доверят. Много често те се чувстват ужасно самотни“, добави психологът. Неотдавна самата Анистън сподели пред “Харпърс Базар“, че би желала да има дете.