Новият дует между Андреа и Галена предизвика ураган от емоции сред техните фенове.

От няколко дни песента е качена в интернет и още през първите часове от появата си успя да стане абсолютен хит. През тази седмица клипът ще се завърти и по всички телевизионни канали и нетърпеливите почитатели най-после ще му се насладят.

Страстите между двете взеха връх по време на снимките на видеото към новото им дуетно парче, където демонстрират изключителните си потенциал и талант. Една от сцените в клипа дори вкара двете поп-фолк фурии в едно легло. Скандалните кадри са заснети в луксозната спалня в дома на мистериозен бизнесмен.

Местонахождението на неговата ултрамодерна къща се пази в дълбока тайна. Според приближени на една от красавиците това е новият таен любовник на русокосата фурия. Не за първи път името на Андреа се замесва в скандална любовна афера. Сексапилната блондинка демонстрира много непринудено поведение в луксозната спалня и това намекна, че не за първи път влиза там.

Заснемането на тези горещи сцени се оказа най-трудното за целия екип. На моменти страстите до такава степен се нажежаваха, че направо се запотяваше обектива на камерата. Макар че това е най-кратката сцена от клипа, тя отне най-много време. Но за всеки е ясно, че да работиш с две толкова красиви, предизвикателни и сексапилни жени като Андреа и Галена не е лесна задача.
С тази темпераментна песен и провокативно видео на двете поп-фолк фурии за нас остава само „кристалното” удоволствие да му се наслаждаваме всеки път, когато го гледаме и да припяваме заразителния припев на летния хит заедно с тях.