Часове след появата на шокиращите кадри на звездите от "Стъклен дом" Явор Бахаров и Радина Кърджилова в мрежата, актьорът все пак разбули тайните около тях.

Той опроверга ширещото се мнение, че това са снимки от новия български филм "Тилт", в който си партнират с колежката си и който трябва да се появи на българските екрани до есента, заявявайки, че кадрите са от бивше парти в НАТФИЗ, но в крайна сметка не показват "абсолютно нищо".

"Да, снимките са истински. На тях сме аз и мои приятели и състуденти от НАТФИЗ (включително и Радина). Но в действителност всичко това е една шега - няма порно, няма френска любов или секс. Нищо неприлично, въпреки че някой може да си помисли друго", разкрива Явор пред "24 часа".

Атрактивната фотосесия е заснета преди две или три години на купон, на който студентите пийнали малко повече алкохол, но се появяват в интернет едва сега. Звездата от "Стъклен дом" няма отговор на въпроса "защо са се появили сега в мрежата" и "кой ги е публикувал там".

Той обаче е категоричен, че не го е направил никой от присъстващите на партито, тъй като всичките са му близки приятели и им има пълно доверие.