"Ментетата вече не са на мода, но не и в родния ни телевизионен ефир.

Менте-интервю се пови в "Поверително от..." по Нова тв",това заяви Атанас Лазаров,управляващ директор на Агенция за публични комуникации "ПРофайл" по повод питане на журналисти относно кражбата на интервюта в българските медии


"Отново ще ни хванат, че не сме научили урока за кражбата на авторски права, защото тя си е също толкова кражба, колкото и тази на портфейл,допълни Лазаров по повод фалшивата информация.

Миналата седмица от Нова Телевизия гордо заявиха, че ще покажат интервю с Парис Хилтън. Още по-интересно ни стана когато, заявката направи нейната двойничка и холивудска конкуренка - Сабрини Паризи.

Ето историята на г-н Лазаров:

Новопоявилото се предаване обеща да покаже кадри от филмовите награди на MTV и интервю с госпожица Хилтън. И когато превъзбуден от радост, се настаних на дивана с чаша горещо кафе, мил глас от екрана ми съобщи, че всъщност на нашия екип им взели камерата и не могли да снимат!?

За сметка на това водещата ми говореше някакви неразбрани работи от някакъв коридор и ми представяше случайно минаващи хора, които не бяха много наясно защо ги снимат.

За известно време се усъмних, че това се случва зад кулисите на МТВ наградите, защото интериора ми заприлича на позанемарен софийски хотел.

Добре де, ами любимата ми Парис?

За мое щастие Нова телевизия не ме разочарова и ми пусна обещаното интервю. За голямо учудване кадрите ми се сториха до болка познати. Като истински фен на невероятната госпожица Хилтън вече го бях гледал някъде. Върнах си хисторито и... ето го въпросното интервю...

"Дали холивудската телевизия знае, че снима интервю на Парис за българска телевизия?

А дали самата милионерка е наясно, че я интервюират от Балканите?

Едно е сигурно - на мен ми омръзна да ми пробутват ментата, дори и от телевизионния екран. Би било добре ако нашенци се научат, че кражбата на софтуер, текстове, снимки и авторство си е все кражба. А на нас ни омръзна заради такива дребни тарикатски номерца да ни наричат най-големите крадци на интелектуална собственост в Европа.

И друго се питам: защо след като Сабрина Паризи не се е доказала в Холивуд, се опитва да стане популярна в България ?"

Така приключва възмущението на г-н Лазаров, към което се присъединиха и още опе почитатели на Парис Хилтън.