search icon
search icon

Историята на съвременната Пепеляшка - Елена Петрова

Пътя на едно обикновено момиче към славата.

Елена Петрова от новия тв хит "Стъклен дом" няма висше актьорско образование. Учила е актьорско майсторство в 22-ра гимназия, където е завършила средното си образование. Тя се превръща в звезда още с ролята си на хубавото цигане, изнасилено от войници в дебютния филм "Граница". След римейка на "Козият рог" вече я настига славата.

Вуйчото на актрисата е фотограф, а майка й- красива руса дама, е бивша певица в ансанбъла на МВР. Елена е израстнала в кооперация до Южния парк в столицата. Съдбата на хубавицата е подобна на Пепеляшка. Тя израства без баща, помагайки на мама Ани да се грижи за двете си братчета. Трудностите и лишенията в живота й я правят по-силна.

Днес атрактивната брюнетка е почетна съпруга на гръцки милионер и майка на две близначета - Александър и Изабела. Няколко години тя живее с избранника си Аристотелис Фоталис под един покрив, но без официален брак. Причината, ако се вярва на клюката, се дължала на обстоятелството, че бизнесменът бил женен в родината си и не било толкова лесно да се раздели със семейните окови.

Още от hotnews

Коментари