Представяме ви топ 5 на мишените за златотърсачките.

Христо Сираков

Христо Сираков е известен с благозвучния прякор - Ицо 100-те манекенки. В листата му са Ирен Онтева, от която има дете, Петя Григорова, Петя Велкова, Алекс Раева, плеймейтката Златка и Юлияна Кънчева, бизнесдамата Меги Дерм, бившата брадърка Зара, познати и непознати хубавици. Той щедро ги обсипва с желани подаръци - силиконови бюстове, нови зъби, разкошни колиета. Щедростта на Ицо му помага на нежния фронт и въпреки белите коси продължава да го изстрелва на челнтие места на най-желаните ергени.

Владо Карамазов

Псевдонимът на Карамазов е вдъхновен от романа на Ф.Г. Достоевски "Братя Карамазови". Получава го още на първото си представление в Народния театър от режисьорката Лилия Абаджиева. Актьорът, модел и водещ на "Сървайвър" има немалко почитатели и сред мъжкото население... Таблоидите първи го обявиха за гей. След това се разнесе мълвата, че той всъщност си пада по жени, но те трябва да са поне десет-петнадесет години по-възрастни от него и да са много богати.

Слави Трифонов

И Слави Трифонов все още е ерген. Водещият с голата глава не намери време да свие гнездо, въпреки орляците от жени около него. Клюките оставаха непотвърдени, а връзките му - неясни. Много красавици биха се прежалили за Дългия по ред причини. Коя ли ще изтърпи отровния му характер, все още не е ясно. Официално Слави бе влюбен и имаше сериозни намерения само веднъж - с варненката Маги, за която се твърдеше, че се е сгодил. Двамата бяха заедно от 1997 до 2004 година, когато се разделиха.

Пламен Константинов

Пламен Константинов - екскапитан на националния отбор по волейбол се счита за една от най-изгодните партии за брак от много време. Връзките на Гибона не са много трайни, но той е упорит и продължава да търси идеалната дама за голямото си сърце. Преди месеци беше свързан с актрисата Елен Колева, а неотдавна се появи на партито на "Плейбой" с маникенката Десислава Георгиева.

Калин Вельов

Калин Вельов - бившият перкусионист от "Шоуто на Слави" е магнит за сърцата на дамите от доста време. Напуска Дългия, за да учи в Ротердам. Ясно е, че Калин Вельов е човек с много енергия и анажименти: основател на група "Акага", успешна дуетна половинка на Нина Николина и горд издател на самостоятелен албум отскоро. Иначе у нас му преписваха връзки с Мариана Попова, Мария Илиева, за които твърди, че са му близки приятелки.