Поп-фолк изпълнителката Райна, която преди няколко месеца се раздели с дългогодишното си гадже Константин, е решила да започне всичко наново и на чисто.

Първото, което направила, след като се прибрала в празния апартамент, било да обзаведе единствената стая, празна досега. Първоначално тя била предназначена за детска, но след раздялата си с Константин Райна променила плановете си – превърнала я във втора спалня. “Прецених, че все още ми е рано за бебе”, обяснява македонката.

Певицата купила жилището на зелено, харесало й местоположението. Има парк точно срещу кооперацията, кварталът е спокоен, сравнително чист. Всекидневната гледа точно срещу парка, а и самият апартамент е най-просторният в блока. Не умувала дълго, преди да изтегли кредита, който съвсем скоро ще изплати. Нанесла се преди две години и половина, разказва сп. “Максимум”.

В еклектичния дом на фолкдивата всяка стая е със собствен стил, а компания й правят два пинчера и от време на време идва новото й гадже, все още скрито за публиката. Ярките цветове се редуват с черно, бяло и сиво, а футуристичните мебели - с опростен дизайн.
“През апартамента минаха доста идеи. 3 пъти разбивах банята. Тя беше по-малка, а аз исках джакузи на всяка цена. Затова разширих банята за сметка на едната спалня, която стана по-малка и беше предвидена за детска. Когато взех апартамента, все още живеехме заедно с Коцето и той имаше планове за деца”, споделя певицата.

Райна спи ту в едната, ту в другата спалня според настроението.

“Много се изхвърлих със спалнята на “Selamore”, тя е може би най-скъпата ми придобивка, но като я видях – бяла, кожена, огромна, не можах да отлепя очи от нея. Спокойно побира 5 човека. Вдигната е във въздуха и отдолу има осветление. И нощем, като си пусна пердетата, все едно съм в космически кораб, но имам затруднение в намирането на завивки и чаршафи, всичко трябва да се шие по поръчка”, разказва фолкдивата.
Основен акцент на светлия под в основното помещение е черен рошав килим, който Райна си донесла от Палма де Майорка.

Кухнята е обзаведена с всякакви екстри и уреди за готвене. Красиви цветя са разцъфнали на балкона на всекидневната, а Райна бърза да се похвали, че освен за цветята се грижи и за дръвчетата в парка.

В коридора са подредени много шкафчета, пълни с обувки на певицата. “Имам всякакви обувки – и ниски, и на токчета, 4 чифта си донесох от Тайланд, но не са ми слабост като на някои други, които гледат американски филми от рода на “Сексът и градът”, смее се звездата.

За суетата й обаче говорят многобройните професионални снимки от нейни фотосесии, окачени в коридора и в другите помещения.