Две от младите звезди на хитовия сериал "Стъклен дом" - Луиза Григорова и Явор Бахаров, признаха официално любовта си извън екран пред  Avtora.com

Очевидно страстта между двамата, породена от интимната връзка на героите им - Александра и Хари, се е оказала по-съдбоносна за тях, отколкото са очаквали и макар с известна доза притеснение, бъдещите секссимволи на родното кино разкриха: "Влюбени сме". Първият път, в който те решиха открито да говорят за чувствата помежду си, бе в предаването на Росен Петров - "Нека говорят".

"Не сме търсили любовта предварително. Просто се срещнахме на снимачната площадка, запознахме се и установихме, че има привличане. И то просто се случи, любовта не пита", разкри Явор.

Той допълни, че цялото му семейство приема Луиза положително, в това число и брат му - звездата Захари Бахаров. И двамата обаче бяха категорични, че връзката им, като цяло е тема "табу" за медиите.

"Не искаме да говорим за нас, за да не урочасаме това, което имаме. Предпочитаме в публичното пространство да сме просто Хари и Алекс от 'Стъклен дом', след това някои други герои, но личният ни живот да си остане за нас. Почти не си спомняме за двойка, която да е афиширала близостта помежду си и да е успяла да оцелее. Затова и предпочитаме да сме настрани от шумотевицата".

Дали ще успеят, е рано да прогнозираме. И Явор, и Луиза са имена, за които тепърва ще се говори и пише много като две от големите бъдещи звезди на българския театър и кино. При всички положения обаче, същестува една стара максима, валидна за абсолютно всички - славата има своята цена...