Колкото и да се сили да спаси стремително падащия рейтинг на шоуто си, Слави Трифонов вече е принуден да признае, че кризата яко го е ударила и че ако той и хората му от екипа искат да оцелеят, занапред ще трябва да изкарват пари и от всякакъв род халтури.

Тези дни учиндолецът пусна по Би Ти Ви реклама за наемане на актьорите и музикантите му по най-различни частни поводи. Всеки платежоспособен вече ще може да завихри купон у дома си, на вилата или на яхтата си със звездите от шоуто, пише БЛИЦ.

Актьорите, самият Слави, “Ку-ку бенд”, както и беквокалистите и досега имаха участия по столичните клубове, но отсега нататък ще пътуват из цялата страна по различни поводи - празници, сватби, кръщенета, по малки и големи клубове.

Твърда тарифа няма. Цените са по договаряне - зависи кой е поканен. Всеки - беквокалисти, музиканти, артисти, че и целият бенд, си имат своя тарифа. "Цените са въпрос на договор и са строго конфиденциални. Може да разкрием само, че сме конкурентни на пазара, а не като някои певици за две песни да взимаме четирицифрени суми", обявиха от екипа на Трифонов. Сред актьорите Краси Радков е с най-висок хонорар. Така че фамозният Гацо Бацов, когото познавате от екрана, някой ден може като нищо да излезе от тортата на рождения ви ден.