Участникът от Big Brother 3 - Боби Ръгбиста, предпочете да прекара петък вечер в компанията на красиви родни моделки.

Той беше сред гостите на първото ревю на световната марка "Такеши Куросава", което се състоя снощи, 11 юни, в столичния клуб "Ялта".

Доскоро Боби беше обвързан и често се появяваше в компанията на гаджето си. Снощи обаче ръгбистът пристигна сам, което веднага даде повод да се шушука, че младокът вече е свободен. Брадърът се присъедини към компанията на самбиста Благой Иванов и двамата заедно изгледаха модното ревю.

Те с интерес проследиха появата на всяка моделка, а вниманието на Багата беше съсредоточено най-вече по време на дефилирането на гаджето му Златка Димитрова. Сред моделките, които също се изявиха на импровизирания подиум бяха Юрия Юревич, Роси Иванова и Петя Велкова.

Снощи на модното ревю се изсипа цял куп известни родни имена. Сред гостите беше Краля на фолка Азис, който пристигна в компанията на "голямата уста" Руслана Попова. Дефилето изгледаха още моделката Биляна Йотовска и половинката й - културистът Митко Димитров, певицата Анн Джи, Човека глас Краси Аврамов, манекенът Явор Дамянов и много др. След края на ревюто на импровизирания подиум се появиха танцьорите от шоуто на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска - „Тайната Градина”.