След избухването на интимната афера Дългия пуснал Илиана в отпуск. Слави Трифонов е сложил край на забранената си любов с Илиана Цанева! След като аферата на шоумена и омъжената танцьорка от балет “Магаданс” се разчу, Дългия реши да скъса с нея. Или поне хората да си мислят така.

В края на миналата седмица хора от екипа на Слави подхвърлиха пред техни “придворни” журналисти, че шефът им, подобно на Бойко Борисов, е “сам като куче”. Те се кълнат, че Дългия и Илияна Цанева не са гаджета. След избухването на сексскандала той извикал бившата гимнастичка от “Левски” на разговор и й дал няколко дни платен отпуск да изглади отношенията със съпруга си, съобщава БЛИЦ.

“Слави е толкова зает, че в момента няма сериозна приятелка!”, твърдят от шоуто. За несериозна обаче нищо не казват, майтапят се в Интернет. Оттам тръгна и най новият прякор на Дългия – Слави ТАрифонов, който според коментари визирал склонността му към изпълнение на добре платени поръчки.

Шоуменът, за когото в предишния брой разкрихме, че е свързан с братята Маргини посредством две офшорни фирми с едно и също седалище в Уилмингтън, Делауеър, САЩ, тези дни отново показа, че е над закона. Той бе засечен да фучи по бул. “България” с незаконно и мафиотски декориран джип. Лендровъра за четвърт милион, който Дългия карал с несъобразена скорост под носа на патрулиращите полицаи, е с тъмни стъкла не само отзад, но и на предните странични стъкла, което е категорично забранено! Само дето никой не го спира и не го глобява, коментират очевидци.

Междувременно Бойко Борисов заяви, че не се интересува нито от Слави, нито от шоуто му, по повод изказването, че се бил уплашил от подготвените му 25 въпроса. “Не ме интересува рекламата, която Слави Трифонов си прави на мой гръб. Ако иска да е политик - да заповяда на избори. Ако иска да е водещ - да си прави шоуто, аз не му се бъркам в тази работа”, отсече Борисов в отговор на обвиненията на екипа на шоумена, че не отива при тях “на разпит”. “Аз що за човек е Слави, съм го оценил, когато е дошъл с неговите въпроси. Той изговори толкова лъжи за мен и нека продължава да си ги говори”, добави още премиерът.