„Патриархалното семейство” Христо и Корнелия Трифонови заявиха пред водещите Иван и Андрей, че според тях в момента в Къщата на Big Brother Family са останали „угодните” двойки. 

„Вътре си ги отглеждат като домашни любимци”, лаконичен бе поморийският гларус по адрес на Кузмови.

Христо беше категоричен също така, че излъчените моменти от престоя им в Къщата са били монтирани по такъв начин, че да го представят в лоша светлина. Той изложи теорията си, че срещу семейството му има конспирация - оплака се, че на тях били отредени най-тежките мисии, а е трябвало да има еднакви условия и правила за всички.

Най-недоволен беше Ицо от това, че продуцентите са вкарали в шоуто бившия съпруг на жена му Корнелия. „Нямам нищо против Петър, но той е човек, който няма нищо общо с нас на този етап. Трябваше да влезе бащата на Кристиян (б.р. доведеният син на Веселин)”, отсече Христо.

„Ние бяхме едно от най-добрите семейства в Къщата, но народът се оприличава с хора като Павката, а не с нас”, обясни помориецът изгонването им от шоуто. Накрая двамата с Корнелия заявиха, че искат голямата награда да отиде при Чипеви или при Стефанови, но прогнозираха, че най-вероятно до финала ще стигнат Колеви и Кузмови.

източник: "Блясък"